Ο Ολυμπιονίκης Τομ Ντάλεϊ και ο σύζυγός του ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί

Ο Ολυμπιονίκης Τομ Ντάλεϊ και ο σύζυγός του ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί Facebook Twitter
2

Ο βρετανός ολυμπιονίκης στις καταδύσεις Τομ Ντάλεϊ ανακοίνωσε ότι αυτός και ο σύζυγός του, ο αμερικανικός σκηνοθέτης Ντάστιν Λανς Μπλακ, θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε στην ένωση βρετανικού Τύπου: «Ο Τομ και ο Ντάστιν είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσα στο 2018»

Το ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα στο Instagram και το Twitter, με τη λεζάντα "Happy Valentines Day!".

Δεν έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ερχομό του μωρού και δεν αναφέρουν αν εμπλέκεται παρένθετη μητέρα.

Ο Ντάλεϊ, 23 ετών, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος σε ένα βίντεο στο YouTube το 2013 και δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσε τη σχέση του με τον σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ντεβόν τον περασμένο Μάιο.

HAPPY VALENTINES DAY! ❤️?‍?‍?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Daley (@tomdaley) στις

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω όταν λέμε «παρένθετη μητέρα» εννοούμε ότι το γενετικό υλικό (δηλ το έμβρυο) το παρέχεις εσύ στη γυναίκα που θα το κυοφορήσει. Εδώ μπορεί απλά μια γυναίκα με δική της εγκυμοσύνη (χωρίς να της έχουν δώσει το ζευγάρι σπέρμα ή ξένο ωάριο), να κανόνισε να δώσει για υιοθεσία το μωρό της όταν γεννηθεί στο εν λόγω ζευγάρι.