«Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ» - Η πολυσυζητημένη ανάρτηση της Κορακάκη για το συλλαλητήριο

«Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ» - Η πολυσυζητημένη ανάρτηση της Κορακάκη για το συλλαλητήριο Facebook Twitter
1

«Λύγισε», όπως υποστήριξε, η Άννα Κορακάκη, με το μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής απευθύνθηκε σε όσους πιθανόν σπεύσουν να σχολιάσουν την απουσία τους, λέγοντας ότι «θα πέσουν έξω».

Παράλληλα, δήλωσε ότι συγκινήθηκε από τη συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών «ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα».

«Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ», πρόσθεσε στην ανάρτησή της που είναι γραμμένη και στα αγγλικά.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM