Επεισόδια στο Μετς σε αγώνα βόλεϊ: Φωτιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια, τραυματισμοί και προσαγωγές

Επεισόδια στο Μετς σε αγώνα βόλεϊ: Φωτιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια, τραυματισμοί και προσαγωγές Facebook Twitter
Πηγή φωτό: volleyplanet.gr
5

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό του Μετς, με άγνωστους κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε φίλους του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα των «πρασίνων» με τον Εθνικό Πειραιά για την Α1 Ανδρών, αμαύρωσαν την 7η ημέρα του πρωταθλήματος.

Σε 11 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν απόψε έπειτα από τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιώς, στο γήπεδο του Μετς.

Άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε οπαδούς που έβγαιναν από το γήπεδο, ακολούθησαν επεισόδια ενώ έβαλαν φωτιά σε επτά μηχανάκια και προκάλεσαν φθορές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Ένας άνδρας μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τις φωτιές.

Αθλητισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Οι αμοιβάδες ήταν "ολυμπιακοί". Έσπασαν τζάμια και πετούσαν φωτοβολίδες και μέσα στο γήπεδο όπου επικράτησε πανικός. Ευτυχώς είχαν βγει ήδη οι περισσότεροι θεατές αλλιώς θα υπήρχαν τραυματισμοί και μέσα. Οι κάμερες δεν δείχνουν ποτέ αυτές τις εικόνες γιατί κινδυνεύουν και οι ίδιοι. Το έγκλημα αυτό είναι πιο οργανωμένο απ΄όσο φαίνεται. Και μην ξεχνάμε τον νεκρό στη Λαυρίου πριν μερικά χρόνια, μετά από αγώνα βόλεϊ γυναικών.
Οι φθορές δεν ήταν μόνο σε πέντε αυτοκίνητα αλλά σε πολλά περισσότερα καθώς τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε άλλους δρόμους γύρω του κλειστού γηπέδου.Τα ταπεινά αυτά επεισόδια έγιναν υπό το φως φωτοβολίδων που ανέμελα πετούσαν πάνω από τις ταράτσες μας και παράλληλα γινόντουσαν φθορές σε πεζοδρόμια, κάδους και στύλους με σήματα.Φυσικά, οι ψυχές όσων μένουμε εκεί γύρω πήγαν στην Κούλουρη μέχρι να καταλάβουμε τί συμβαίνει και να τρέξουμε να σώσουμε τα αμάξια μας και αυτό μέσα σε ένα χαμό.Η αστυνομία ήρθε σχετικά γρήγορα αλλά το κακό ήδη είχε γίνει γιατί ολόκληρες σειρές από αμάξια είχαν σπασμένα παρμπρίζ και πινακίδες.Πόσο κρίμα που ομάδες φιλάθλων-τραμπούκων σπάζουν ξένες περιουσίες στο όνομα μιας καλοστημένης επιχείρησης εκατομμυρίων, από την οποία δε παίρνουν δραχμή αυτοί που κάνουν τα επεισόδια. Αυτοί που τα υποκινούν βέβαια, δε παίρνω και όρκο...