Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου τώρα θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής

Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου τώρα θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
1

Ο Γιουσέιν Μπολτ σκέφτεται να δοκιμάσει μια νέα καριέρα ως ποδοσφαιριστής τώρα που έχει αποσυρθεί από το σπριντ - και πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι αρκετά καλός ώστε να παίξει για την Τζαμάικα.

Ο 31χρονος ολυμπιονίκης ο οποίος σήμερα ανακάμπτει από τραυματισμό, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο ήταν το παιδικό του όνειρο.

«Για μένα είναι ένας προσωπικός στόχος. Δεν με νοιάζει τι πραγματικά σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου. Δεν είμαι ηλίθιος», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός στους δημοσιογράφους στο Grand Prix της Formula 1 των ΗΠΑ.

«Είναι ένα όνειρο και ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου», δήλωσε ο Μπολτ ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει σπόνσορα την Puma από την ηλικία των 15 ετών και η γερμανική εταιρία αθλητικών ειδών έχει συμμετοχή στην ομάδα Borussia Dortmund. Ο Bolt, ο οποίος αποχώρησε από τον αθλητισμό μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου στο Λονδίνο, έχει προσκληθεί να περάσει εβδομαδιαία εκπαίδευση με τη λέσχη της Bundesliga και σχεδιάζει να δεχθεί.

«Είναι μόνο ο τραυματισμός μου που με κρατάει πίσω τώρα. Σε δύο εβδομάδες μπορώ να αρχίσω ξανά την προπόνηση και να επανέλθω σε φόρμα. Τότε θα μπορώ πραγματικά να διερευνήσω την κατάσταση», είπε.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM