«Σκέφτηκα πως δεν θα έβγαινα ζωντανός»: - Τι λέει ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση στο Καραϊσκάκη

«Σκέφτηκα πως δεν θα έβγαινα ζωντανός»: - Τι λέει ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση στο Καραϊσκάκη Facebook Twitter
4

Τις στιγμές που έζησε στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Εθνικής με το Γιβραλτάρ και την επίθεση που δέχθηκε περιέγραψε ο άτυχος οπαδός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Όταν έφαγα κάποιες γροθιές και άρχισα να κατεβαίνω είπα πως αν δεν είχα κατέβει δεν θα είχα βγει ζωντανός», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Ήξερα πως αν αντιστεκόμουν με άλλον τρόπο, προσπαθούσα να βαρέσω κι εγώ δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ήταν δέκα και ήμουν ένας, δεν θα έβγαινα ζωντανός από αυτή την πάλη. Με φυγάδευσαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή. Ήμουν ικανός να μπω και στο γήπεδο για να ξεφύγω», προσθέτει.

 

Τρεις ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό

 

Οι εν λόγω «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, δύο Έλληνες και ένας Αλβανός, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 20χρονο «πράσινο» στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ την Τρίτη το βράδυ.

«Από την ανάλυση του προανακριτικού υλικού καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία τριών από τους δράστες της επίθεσης και συγκεκριμένα δυο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΕΛΑΣ.

Ο 20χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία, επικίνδυνες βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον εξωσχολικό αθλητισμό οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και πήρε προθεσμία μέχρι αύριο για να απολογηθεί.

Επεισόδια είχαμε και έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πειραιά κατά την απολογία του 20χρονου οπαδού, καθώς 300 άτομα τον αποθέωσαν ενώ οι ίδιοι χειροδίκησαν εναντίον εργάτη.

Πηγή: skai.gr/ sport.fm

Αθλητισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Εντάξει, λυπηρό κι απαράδεκτο οι ολυμπιακοί που τον χτύπησαν, αυτό είναι δεδομένο και δεν το συζητάμε, αλλά κι αυτός ήθελε να κάνει τον έξυπνο πηγαίνοντας στο καραϊσκάκη, δίπλα στη θύρα 7, φορώντας μπλούζα του παναθηναϊκού σε αγώνα της εθνικής; Provocative τουλάχιστον.