H Εθνική πάει στα μπαράζ του Μουντιάλ

H Εθνική πάει στα μπαράζ του Μουντιάλ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Το Βέλγιο έκανε την αρχή και η Σλοβενία φέρνει την Ελλάδα «προ των πυλών» των μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με την Σκωτία στην Λιουμπλιάνα, αποτέλεσμα που την έθεσε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, δίνει την τεράστια ευκαιρία στην Ελλάδα, εφόσον επικρατήσει την Τρίτη το βράδυ (10/10) του Γιβραλτάρ, να βρεθεί μεταξύ των 8 ομάδων που τον ερχόμενο Νοέμβριο θα διεκδικήσουν τα τέσσερα «εισιτήρια» που απομένουν από την ευρωπαϊκή ζώνη για τους τελικούς του Μουντιάλ 2018.


Οι Σκωτσέζοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προηγήθηκαν με τον Γκρίφιθς στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με 2 γκολ του Μπέζιακ στο 52΄ και 72΄. Ο Σνόντγκρας ισοφάρισε στο 89΄ για την Σκωτία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM