Sports Illustrated: Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι αθλητές στον κόσμο

Sports Illustrated: Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι αθλητές στον κόσμο Facebook Twitter
1

Το «Sports Illustrated» επιχείρησε να καταρτίσει μία λίστα με τους πιο γυμνασμένους αθλητές στον κόσμο, ανεξαρτήτως σπορ ή δραστηριότητας.

Για να δημιουργήσει τη λίστα επιστράτευσε μία ομάδα προπονητών, ειδικών γυμναστών και εμπειρογνωμόνων με κριτήρια που αφορούσαν «τη συνολική απόδοση των αθλητών τους τελευταίους 12 μήνες, τις απαιτήσεις και τους κινδύνους των δραστηριοτήτων τους, τα προγράμματα προπόνησης, τη διάρκεια τους και φυσικά χαρακτηριστικά όπως: ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και ευκινησία».

Grip it and rip it. #ryourogue #RogueFitness #HWPO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mathew Fraser (@mathewfras) στις

Το αμερικανικό περιοδικό έφτιαξε έτσι δύο λίστες, μία για τους άντρες και μία για τις γυναίκες, επιλέγοντας 50 αθλητές από όλο το φάσμα των σπορ: Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, στίβο, ράγκμπι, κολύμβηση, άρση βαρών, πολεμικές τέχνες, μποξ, ελληνορωμαϊκή, πάλη, extreme sports, μπέιζμπολ, γυμναστική κ.α.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο, ο αθλητής με καλύτερη φυσική κατάσταση, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η 5 φορές χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σιμόν Μπάιλς.

Sports Illustrated: Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι αθλητές στον κόσμο Facebook Twitter
H πολίστρια Μάγκι Στέφενς

Ο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την 1η θέση «για την τέλεια σωματική του διάπλαση, καθώς η εικόνα των κοιλιακών και των μυών του καταδεικνύει την εμμονή του παίκτη με τη φυσική του κατάσταση.

Final touches ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Όσο αφορά την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της ενόργανης γυμναστικής, όπως σημειώνει το περιοδικό, «μπορεί να είναι μικροσκοπική αλλά το πρόγραμμα προπόνησής της είναι αυστηρό και απαιτητικό. Γεγονός που την καθιστά μια ασύγκριτη, σχεδόν εξωπραγματική αθλήτρια».

National Bikini Day ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Biles (@simonebiles) στις

Στην πρώτη δεκάδα των αντρών βρίσκονται οι: ΛεΜπρον Τζέιμς (μπάσκετ), Ρότζερ Φέντερερ (τένις), Ματ Φρέιζερ (CrossFit), Τζέιμς Χάρισον και Οντελ Μπέκαμ Τζούνιορ (ράγκμπι), Ράσελ Γουέστμπρουκ (μπάσκετ) , Φαν Νίεκερκ (στίβος), Μακ Γκρέγκορ (πολεμικές τέχνες) και Τζόρνταν Μπάρουγκς (ελληνορωμαϊκή πάλη).


Στις γυναίκες, πίσω από την Μπάιλς βρίσκεται η πρωταθλήτρια του στίβου, Άλισον Φέλιξ και η κολυμβήτρια Κέιτι Λεντέσκι. Το top-10 συμπληρώνουν: Μάγκι Στέφενς (πόλο), Τάια - Κλερ Τόουμι (crossfit και άρση βαρών), Κλαρίσα Σίλντς (μποξ), Ναφισάτου Τιάμ (έπταθλο), Έλεν Γκλόβερ (κωπηλασία), Σερένα Γουίλιαμς ( τένις), Λίντσεϊ Βον (αλπικό σκι).

Με πληροφορίες από το Sports Illustrated

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM