O Mayweather κέρδιζε 178.000 για κάθε δευτερόλεπτο στο ρινγκ με τον McGregor- Το τελικό ποσό είναι εξωφρενικό

O Mayweather κέρδιζε 178.000 για κάθε δευτερόλεπτο στο ρινγκ με τον McGregor- Το τελικό ποσό είναι εξωφρενικό Facebook Twitter
4

Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη ατομική αμοιβή στην αθλητική ιστορία και την εισέπραξε ο Floyd Mayweather ο οποίος αντιμετώπισε και νίκησε τον Conor McGregor.

Τα κέρδη του μπορεί να σοκάρουν καθώς φέρεται να προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά 300 εκατομμύρια δολάρια για τη νίκη του.

Ο αγώνας είχε αμοιβή 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Mayweather, αλλά ο αθλητής λαμβάνει επίσης ένα μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη του pay-per-view από την Showtime. Οι εκτιμήσεις για τα κέρδη από τα δικαιώματα κυμαίνονται σε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το Mashable.

 Ο αγώνας διεξήχθη σε εννέα πλήρεις γύρους 3 λεπτών, συν ένας γύρος που κράτησε ένα λεπτό και πέντε δευτερόλεπτα. Συνολικά κράτησε 28 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα - κάτι που μεταφράζεται σε 1.685 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Mayweather δούλευε για 178.041 δολάρια ανά δευτερόλεπτο!

Τα 300 εκατομμύρια δολάρια είναι περισσότερα από όσα κερδίσουν μεγάλοι αθλητές σε μια καριέρα, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πως το ποσό αυτό ζαλίζει όταν καταβάλλεται για αγώνα που κράτησε κάτι λιγότερο από μισή ώρα.

Με άλλα λόγια, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Floyd Mayweather είναι ο αθλητής με την υψηλότερη αμοιβή που έχει δοθεί, τουλάχιστον όσον αφορά το χρόνο που αφιέρωσε στο άθλημα του.

Αθλητισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια