Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα playoffs του Europa League

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα playoffs του Europa League Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε στη Νιόν η κλήρωση των playoffs του Europa League.

Οι 22 ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των ομίλων θα πλαισιώσουν τις 10 ηττημένες των playoffs του Champions League και τις 16 που έχουν εξασφαλίσει απευθείας συμμετοχή μέσω των εθνικών διοργανώσεων.

Πολύ δύσκολη κλήρωση επιφύλαξε στον Παναθηναϊκό η κληρωτίδα της UEFA , αφού οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Λεωφόρο στις 17 Αυγούστου και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (24/8) στο «Σαν Μαμές».

Η ΑΕΚ απέφυγε το εμπόδιο της Μίλαν και θα διεκδικήσει απέναντι στη βελγική Μπριζ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η «Ένωση» θα ταξιδέψει στο Μπριζ για τον πρώτο αγώνα της 17ης Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ μία εβδομάδα αργότερα (24/8).

Την σουηδική Έστερσουντ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου στην Τούμπα και ο αγώνας ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (24/8) στη Σουηδία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM