Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
0

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σήριαλ του καλοκαιριού στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Πορτογάλος σούπερσταρ ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ισπανίας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τις φορολογικές αρχές της χώρας, ενώ πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του δήλωναν πως ήταν δυσαρεστημένος και από τη συμπεριφορά της διοίκησης των «μερένγκες» απέναντί του.

Ωστόσο, με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, «Marca», ξεκαθάρισε πως θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Το ότι κέρδισα σημαντικά τρόπαια με τον σύλλογό μου την περσινή σεζόν ήταν κάτι σπουδαίο. Το ίδιο και για τα βραβεία που κατέκτησα σε προσωπικό επίπεδο. Αν το έκανα ξανά θα ήταν πολύ καλό και ελπίζω να το καταφέρω τη νέα σεζόν με τη Ρεάλ», τόνισε σχετικά ο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό Super Cup με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 13 Αυγούστου στο Κάμπ Νόου.

Στα τέλη Ιουλίου, ενδεχομένως πριν από την κατάθεσή του στο δικαστήριο για την υπόθεση φοροδιαφυγής, ο Ρονάλντο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM