ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Μπονούτσι πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο για παίκτες άνω 30 ετών

Ο Μπονούτσι πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο για παίκτες άνω 30 ετών Facebook Twitter
0

Η μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους στη Μίλαν, με 40 εκατ ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, αλλάζει την κατάταξη με τις κορυφαίες μετακινήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου για παίκτες άνω των 30 ετών.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfertmarkt, ο Μπονούτσι φαίνεται να περνάει στην κορυφή, αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση, τον Γκαμπριέλ Ομάρ Μπατισυτούτα, που πήγε από την Φιορεντίνα στην Ρόμα την σεζόν 2000-2001 με 32,5 εκατ. ευρώ.


Ακολουθεί ο Καμερουνέζος επιθετικός, Σαμουέλ Ετο?Ο, που πωλήθηκε από την Ιντερ στην Ανζί το 2011-2012 με 27 εκατ. ευρώ και ο Αργεντινός επιθετικός Ντιέγκο Μιλίτο, που έφτασε στην Ιντερ κατά την περίοδο 2009-2010 με 25 εκατομμύρια από τη Τζένοα. Την πρώτη πεντάδα «κλείνει» ο Κλωντ Μακελελέ, από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Τσέλσι με 20 εκατ ευρώ.

πηγή: AΠΕ/ ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ