Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο 18χρονου αθλητή του μπάσκετ σε αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο 18χρονου αθλητή του μπάσκετ σε αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια Facebook Twitter
0

Θλίψη στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, προκάλεσε ο θάνατος του 18χρονου Βασίλη Γιώργαρου.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Αιόλου Ταύρου αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας της ομάδας του με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά από μερικά λεπτά κατέρρευσε.

Ο αγώνας διεκόπη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι μαρτυρίες των συναθλητών του που μεταφέρει το star,gr είναι συγκλονιστικές: «Ο Βασίλης λιποθύμησε. Μετά, σηκώθηκε σχεδόν κατευθείαν και του λέει του κόουτς 'άσε με να παίξω, άσε με να παίξω είμαι καλά'. Ο κόουτς του λέει 'προφανώς όχι, πήγαινε να περπατήσεις' και τον βάλαμε με τα πόδια ψηλά και το κεφάλι κάτω, να αιματωθεί, και του ρίξαμε λίγο νερό. Πηγαίνοντας να ξανασηκωθεί έπεσε και του γύρισε η γλώσσα».

Παρόλο που οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο Βασίλης Γιώργαρος δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ

Δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ο νεαρός Βασίλης Γιώργαρος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο νεαρός αθλητής του Αιόλου Ταύρου άφησε την τελευταία του πνοή κι ενώ το ματς της ομάδας του με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά διεκόπη στο σημείο 7'25" πριν την λήξη με το σκορ στο 78-57.

Ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ήταν διαρκώς στο πλευρό του, οι οικείοι του, αλλά το κακό έγινε, με μια μελανή σελίδα να προστίθεται.

H ανακοίνωση του Ιωνικού ΝΦ:

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την πραγματικότητα και δεν έχουν και νόημα.
Δυστυχώς, δυστυχέστατα, ένα νέο παιδί στο άνθος της ηλικίας του έφυγε σήμερα τόσο άδικα και τόσο νωρίς, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδος μας με τον Αίολο Ταύρου.
Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ΝΦ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του Αιόλου.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ