Το μυστήριο με την εξαφάνιση του Δώνη συνεχίζεται: Το μήνυμα που έστειλε στη γυναίκα του περιπλέκει κι άλλο την ιστορία

Το μυστήριο με την εξαφάνιση του Δώνη συνεχίζεται: Το μήνυμα που έστειλε στη γυναίκα του περιπλέκει κι άλλο την ιστορία Facebook Twitter
0

Η ιστορία της εξαφάνισης του προπονητή Γιώργου Δώνη γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη σήμερα καθώς νέες πληροφορίες έρχονται να προστεθούν στο ήδη μπλεγμένο σενάριο. Ο ίδιος ο Δώνης δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση διάψευσης και δεν έχει δώσει πληροφορίες που ίσως ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Μέχρι χθες ήταν γνωστό πως ο προπονητής επέστρεφε σπίτι του από τη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν φτάσει χάθηκαν τα ίχνη του. Τελικά βρέθηκε στον Ντουμπάι, μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας στην οποία πήγαν μέλη της οικογένειάς του. Σήμερα όμως, ένα νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει ένα sms που έρχεται να ανατρέψει κάπως τα δεδομένα.

Το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε ο προπονητής στη σύζυγό του, λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί αποκαλύπτει η Live Sport.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Έλληνας τεχνικός έγραψε: «Φεύγω, επιστρέφω, μη με ψάξετε...». Η εφημερίδα αναφέρει πως αμέσως η γυναίκα του επικοινώνησε με την πρώην σύζυγο του προπονητή, ζητώντας τη βοήθειά της για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τις πληροφορίες,  στην αστυνομία ειπώθηκε το ακριβώς αντίθετο απ' ό,τι στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα ότι σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μαζί του ισχυρίστηκε ότι σε 15-20 λεπτά θα είναι στο σπίτι.

Τελικά ο 47χρονος προπονητής βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, όπου είχε καταλύσει, και το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για δουλειές υπό άκρα μυστικότητα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ