Η πολύ περίεργη ιστορία τη εξαφάνισης του προπονητή Γιώργου Δώνη

Η πολύ περίεργη ιστορία τη εξαφάνισης του προπονητή Γιώργου Δώνη Facebook Twitter
0

Η ιστορία που αποκάλυψε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport-fm μοιάζει με σενάριο αστυνομικού θρίλερ, αλλά πρωταγωνιστής είναι ο Έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ιστορία της εξαφάνισης του είναι γεμάτη μυστήριο και σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν ποτέ δοθούν περισσότερες εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Για την ώρα πάντως, ο Γιώργος Δώνης δεν φέρεται να έχει σχολιάσει το «θρίλερ».

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού, την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου, ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με αντίπαλο την Ουγγαρία. Στο ματς αγωνίστηκε και ο γιος του, Τάσος, αλλά μετά το τέλος  περίπου στις 8 το βράδυ, ο προπονητής αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα οδηγώντας ένα Land Rover, με γαλλικές πινακίδες.

Ο Γιώργος Δώνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένειά του γύρω στα μεσάνυχτα και ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά και πως σε περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά έφτανε στο σπίτι του. Έκτοτε όμως χάθηκαν τα ίχνη του.

Η εξαφάνιση έγινε γνωστή και στον γιο του, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων. Μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει με τον πατέρα του, ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, να αποχωρήσει από την αποστολή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πολωνία στις 28 Μαρτίου. 

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου τα μέλη της οικογένειάς του προπονητή εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δήλωσαν την εξαφάνιση του. Το sport-fm.gr αναφέρει πως οι Αρχές, έδωσαν σήμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να αρχίσει η αναζήτηση του Έλληνα τεχνικού, σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Η αγωνία της οικογένειας είχε κορυφωθεί, αλλά  24 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης η Αστυνομία ενημέρωσε ότι εντόπισε τον Έλληνα προπονητή στο Ντουμπάι και έδωσε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Το πώς και γιατί βρέθηκε στο Ντουμπάι δεν έχει εξηγηθεί - τουλάχιστον δημοσίως. Σύμφωνα με τον ρ/σ Αθήνα 9,84 την όλη υπόθεση ερευνά η αστυνομία, που έχει καλέσει τον Δώνη και την οικογένειά του να δώσουν εξηγήσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ