Ο γ.γ. Αθλητισμού κατά του Δημάρχου Ιλίου που δεν τον κάλεσε σε εγκαίνια

Ο γ.γ. Αθλητισμού κατά του Δημάρχου Ιλίου που δεν τον κάλεσε σε εγκαίνια Facebook Twitter
0

Τη δυσαρέσκειά του για τη μη πρόσκλησή του σε εγκαίνια αθλητικού χώρου στη δυτική Αθήνα εκφράζει ο γγ Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός με αναρτήσεις στην προσωπική σελίδα του στο facebook.

 

Στο στόχαστρο του κ. Συναδινού βρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Γηπέδου Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Δήμου Ιλίου και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Ζενέτος, καθώς, όπως αναφέρει, δεν προσκλήθηκε, παρότι η σημερινή κυβέρνηση και η ΓΓΑ χρηματοδότησαν το έργο, ενώ από τη ΝΔ «δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ τσακιστό».

 

Για τον πρώτο, τον οποίο δεν κατονομάζει, σημειώνει: «Δεν φτάνει που είχε πάρει όλο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ στον νομό που εκλέγεται, αφήνοντας την υπόλοιπη χώρα στο έλεος, τώρα -εν έτη 2017- κάνει και εγκαίνια γηπέδων στη Δυτική Αθήνα (Ίλιον). Μετά από δύο χρόνια νομίζουν ότι ακόμα είναι στο υπουργείο. Για τον δήμαρχο δεν έχω λόγια... ».

 

Για τον δήμαρχο Ιλίου τονίζει σε άλλη ανάρτηση: «Δεν θυμάμαι στα χρονικά τέτοια απρέπεια. Αλλά με αυτούς που κάνουν τα πάντα για να αναρριχηθούν πάλι στο μέλι όλα να τα περιμένεις. ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η ΓΓΑ ξεμπλόκαραν το έργο στο Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ιλίου το 2015, προϋπολογισμού 290.000 ευρώ, το χρηματοδότησαν ενώ μέχρι το 2014 από τη ΝΔ δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ τσακιστό, το αποπερατώσαμε... Και ο πολιτικά "ευγενής" Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος κάλεσε να το εγκαινιάσει η αντιπολίτευση!!!!!!!!!! Κάλεσε μάλιστα να κόψουν την κορδέλα και να τους τιμήσει γι' αυτόν τον λόγο τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον ...πρώην υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό!!!!!!!!!!.».

 

Για το θέμα ο κ. Ζενέτος επισήμανε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το γήπεδο χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ και στα εγκαίνια προσκλήθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθη. Αναγνωρίζει, επίσης, ότι παρέλειψε να προσκαλέσει και τον κ. Συναδινό, με τον οποίο, όπως αναφέρει, επικοινώνησε τηλεφωνικά και του ζήτησε συγνώμη.

 

Η πλήρης δήλωση του δημάρχου Ιλίου έχει ως εξής:

 

«Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 εγκαινιάσαμε το Γήπεδο Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Δήμου Ιλίου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με προϋπολογισμό 291.411 ευρώ, επί υπουργίας Πάνου Παναγιωτόπουλου και υφυπουργίας Γιάννη Ανδριανού, όπου και υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ιλίου και υπουργείου.

Μεταξύ εκείνων που απευθύναμε πρόσκληση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε στα εγκαίνια, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού μου, ενημέρωσα και δικαιολόγησα την απουσία του και τον ευχαρίστησα δημόσια για τη συμβολή του στην αποπεράτωση του έργου.

 

Θεωρώ σημαντική, ωστόσο ανθρώπινη, την παράλειψή μου να μην απευθύνω πρόσκληση στον ΓΓ Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό και στον συνεργάτη του, Αναστάσιο Μπουντίνο, οι οποίοι πραγματικά βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου. Για την παράλειψη αυτή μιλήσαμε ήδη τηλεφωνικά με τον κ. Συναδινό, από τον οποίο ζήτησα συγγνώμη».

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM