Εννέα μετάλλια για τους Έλληνες ιππείς στη Γαλλία

Εννέα μετάλλια για τους Έλληνες ιππείς στη Γαλλία Facebook Twitter
0

Μεταλλίων συνέχεια για τους Έλληνες ιππείς σε διεθνείς αγώνες στη Γαλλία, στη Νίκαια και στo Βιλνέβ.

Στον πρώτο διεθνή αγώνα CSI1* που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, δύο ιππείς πρωταγωνίστησαν κερδίζοντας τρία μετάλλια.

H Άννα Δανάλη κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο αφού Ελληνίδα αμαζόνα ήταν δεύτερη στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.40 μ. ιππεύοντας τον Seattle Brecourt, ενώ ήταν 3η σε αγώνισμα ύψους 1.20 μ. με τον ίππο Prelude de la Roque. Ο Ευθύμης Κρεμιώτης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα νέων ίππων ύψους 1.20 - 1.25 μ. με τον ίππο Yamtar.

Στον δεύτερο αγώνα CSI1* & CSI2*, που έγινε στην περιοχή Βιλνέβ Λουμπέ, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν 6 μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα.

Η Άννα Δανάλη κέρδισε τα τρία μετάλλια, ένα χρυσό σε αγώνισμα ύψους 1.30 μ. με τον Prelude de la Roque, και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε αγωνίσματα ύψους 1.10 μ. με τον Une du Very. Ο Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Yamtar κατέλαβε μία 3η θέση επίσης σε αγώνισμα νέων ίππων ύψους 1.25 - 1.30 μ. Η Λουτσιάνα Ξεπαπαδάκη ήταν στην 3η θέση με τον Amazing Gold σε αγώνισμα ύψους 1.20 μ., ενώ η Δήμητρα Πιτσικού ήταν στην 3η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.00 μ. με την Loreen.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM