Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 7 οπαδοί του Παναθηναϊκού

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 7 οπαδοί του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες στο περιθώριο του 42ου τελικού του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκου. Τα τρία αυτά άτομα συνελήφθησαν, αντίστοιχα, για σωματική βλάβη σε βάρος οδηγού λεωφορείου που μετέφερε τους οπαδούς στο γήπεδο, για κατοχή πυρσού και για ρίψη φωτοβολίδας με συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων τύπου στυλό.

 Οι υπόλοιποι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εντός του γηπέδου οπαδοί έριξαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, καθίσματα, ξύλινα δοκάρια, κομμάτια από μάρμαρα και βεγγαλικά, ενώ έκαναν χρήση πυροσβεστήρων. Άλλωστε, κατά την αποχώρηση των οπαδών, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ομάδα 250-300 ατόμων επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, ρίχνοντας εναντίον τους βεγγαλικά, πέτρες και κομμάτια από τσιμέντο, ενώ έβαλαν φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ