Σάλος από ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου για τον Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Σάλος από ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου για τον Αντετοκούνμπο στο All Star Game Facebook Twitter
Ο προπονητής των Golden State Warriors, Στιβ Κερ
7

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου του COSMOTE TV, Ρήγα Δάρδαλη στον Στίβ Κερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα Golden State Warriors - Sacramento Kings.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Δύσης στο επερχόμενο Αll Star Game, κλήθηκε να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις Ελλήνων δημοσιογράφων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα βρίσκεται στη βασική πεντάδα της Ανατολής.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισης του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, με τον προπονητή των Warriors να δίνει μία διπλωματική απάντηση. «Θα πω σε έναν από τους All Stars παίκτες μου να τον μαρκάρουν. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα, οπότε πάνω του», τόνισε ο Κέρ.

Η δεύτερη όμως ερώτηση ήταν διαφορετική. Ο Ρήγας Δάρδαλης ρώτησε τον Αμερικανό προπονητή αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας, ενώ στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης ζήτησε την άποψη του Κερ για το αν ο Έλληνας διεθνής παρουσιάζει ομοιότητες με τον Κέβιν Ντουράντ (σ.σ. και παίχτη των Warriors).

Ο Κερ φάνηκε να ξαφνιάζεται από την ερώτηση και είπε: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι, οπότε θα πάω κατευθείαν στο δεύτερο. Νομίζω πως μοιάζει πολύ στον "KD", λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς, παρά το μέγεθός του, καταφέρνει να κινείται πάνω στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο "KD" αποχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, αν και δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης θα πάρει τη θέση τους, θα πάρει τη θέση του καλύτερου στη λίγκα», σχολίασε.

Η ανακοίνωση της Cosmote TV

Πριν λίγη ώρα η Cosmote TV εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε, όπου και αναφέρει:

Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η Cosmote TV δηλώνει ότι:

-Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

-Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Το βίντεο με την επίμαχη ερώτηση στον Κερ:

Αθλητισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ