Με συγκίνηση και στεναχώρια μιλούν για τον Σουμάχερ διάσημοι πιλότοι και φίλοι του

Με συγκίνηση και στεναχώρια μιλούν για τον Σουμάχερ διάσημοι πιλότοι και φίλοι του Facebook Twitter
1

Λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση τριών χρόνων από το ατύχημα στο σκι που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, στενοί φίλοι του Γερμανού πρωταθλητή περιγράφουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1.

Ο Σουηδός Ματς Νόρντστρομ, είναι ένας από αυτούς, που μπορεί να έχει μία πιο μεγάλη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ. «Εχω επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν τον Μίκαελ, αλλά ούτε εκείνοι έχουν ειδήσεις το τελευταίο διάστημα. Η κατάστασή του προκαλεί μεγάλη στεναχώρια, πολύ μεγάλη στεναχώρια» είπε στην εφημερίδα «Expressen».

Ελάχιστοι άνθρωποι τον έχουν δει στην τρέχουσα κατάσταση του. Ο πρώην πιλότος Λούκα Μπαντοέρ και το πρώην αφεντικό του στη Ferrari, Ζαν Τοντ, ήταν από αυτούς τους ανθρώπους. «Μου λείπει πραγματικά, αλλά είμαι αισιόδοξος, γιατί στη ζωή υπάρχει πάντα ελπίδα,» είπε στην Corriere della Sera ο Μπαντοέρ.


Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του στην πίστα, ο Μίκα Χάκινεν, ελπίζει μία ημέρα και πάλι θα επανέλθει πλήρως. «Θα ήταν υπέροχο αν γινόταν καλύτερα και μπορούσαμε να τον δούμε ξανά κάποια μέρα,» είπε στην Bild.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Ενας ανθρωπος ο οποιος κερδισε τα παντα στην ζωη του.Χρημα,δοξα,λαικη λατρεια και ανγνωριση ως ο πρωτος των πρωτων στον χωρο του.Στους εκατονταδες αγωνες που μετειχε δεν ειχε ποτε ποτε εμπλακει σε καποιο σοβαρο δυστυχημα.Καποια στιγμη αποφασισε να αποσυρθει για να απολαυσει την ζωη και ολα οσα ειχε κερδισει χωρις κινδυνους,πλεον.Και μετα του συνεβη αυτο το απιθανο ατυχημα.Με τις γνωστες τραγικες επιπτωσεις του.Υπαρχει μια λαικη ρηση γι αυτες τις περιπτωσεις."Οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ,ο Θεος γελαει".....