Ρίο: Απίστευτες σκηνές στον τελικό της πάλης- Προπονητές έμειναν με τα εσώρουχα για να διαμαρτυρηθούν

Ρίο: Απίστευτες σκηνές στον τελικό της πάλης- Προπονητές έμειναν με τα εσώρουχα για να διαμαρτυρηθούν Facebook Twitter
0

Με στριπτίζ διαμαρτυρίας και πέταγμα παπουτσιών, στιγματίστηκε απόψε ο τελικός των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών.

Όλα άρχισαν έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Mandakhnaran Ganzorig και τον Ουζμπέκο , Ikhtiyor Navruzov. αναμέτρηση που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας. Ο Μογγόλος σε εκείνο το σημείο πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει.

Ο διαιτητής όμως έδωσε ποινή στον Μογγόλο και σημείο στον Ουζμπέκο  με αποτέλεσμα να υπάρξει ισοφάριση και η πλάστιγγα της νίκης να γείρει προς την πλευρά του, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου. Αθλητής και προπονητές έστησαν τρελό πανηγύρι, το οποίο όμως διεκόπη ξαφνικά όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Ρίο: Απίστευτες σκηνές στον τελικό της πάλης- Προπονητές έμειναν με τα εσώρουχα για να διαμαρτυρηθούν Facebook Twitter

Η αντίδρασή τους κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσα από τα παγκόσμια δίκτυα. Oι προπονητές του, ξεκίνησαν με έντονες λεκτικές διαμαρτυρίες, στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, ενώ ο ένας προπονητής ξεκίνησε το στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα.

Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, όμως σε καμία περίπτωση οι δύο προπονητές δεν έλεγαν να σταματήσουν. Οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα, απορρίπτοντας και πάλι την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Navruzov  με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM