Mέσι: Δεν θα ξαναπαίξω με την εθνική ομάδα της Αργεντινής

Mέσι: Δεν θα ξαναπαίξω με την εθνική ομάδα της Αργεντινής Facebook Twitter
2

Ο Λίο Μέσι δάκρυσε μόλις ο χιλιανός  Francisco Silva ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, δίνοντας τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα στη χώρα του και στερώντας και πάλι τον τίτλο από την Αργεντινή. Ο Μέσι, ήταν εκείνος που έχασε ένα από τα πέναλτι της ομάδας του στην ψυχοφθόρα διαδικασία,- στην οποία η Αργεντινή έχασε με 4-2- ενώ δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στα 120 λεπτά του αγώνα.

«Η εθνική τελείωσε για εμένα. Το σκέφτηκα στα αποδυτήρια. Είναι ο τέταρτος τελικός που χάνω και ο τρίτος διαδοχικά. Είναι πολύ σκληρό και για εμένα και για την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για κάθε ανάλυση. Ήθελα πολύ να γίνω πρωταθλητής με την Αργεντινή. Προσπάθησα, έκανα ότι μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι οδυνηρό να χάνεις και ειδικά στα πέναλτι. Είναι μεγάλη η θλίψη που νιώθω. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, που φτάσαμε στον τελικό, αλλά δεν κερδίσαμε. Η απόφαση μου είναι οριστική», είπε ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει σαρώσει τα τρόπαια με τον σύλλογο του, την Μπαρτσελόνα, ωστόσο σε επίπεδο εθνικής ομάδας δεν έχει καταφέρει να πάρει κανένα σημαντικό τρόπαιο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ