Oπαδός της Β. Ιρλανδίας νεκρός στο Euro 2016

Oπαδός της Β. Ιρλανδίας νεκρός στο Euro 2016 Facebook Twitter
0

Φίλαθλος της Βόρειας Ιρλανδίας έχασε τη ζωή του χθες στη Νίκαια, καθώς έχασε την ισορροπία του στην παραλία, έπεσε από ύψος 8 μ. και χτύπησε το κεφάλι του σε πέτρα.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία ο 24χρονος φίλαθλος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και η βόλτα του στην παραλία, εξελίχθηκε σε τραγωδία. «Οι ερευνητές θεωρούν πως πρόκειται για ατύχημα», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της γαλλικής πόλης.

Την προηγούμενη ημέρα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Β. Ιρλανδίας και της Πολωνίας, πριν από τον αγώνα ανάμεσα στις δυο χώρες. Από τις συγκρούσεις αυτές υπήρξαν 7 τραυματίες.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ