ΗΠΑ: Συνελήφθη 37χρονος που δεν είχε επιστρέψει ταινία στο βίντεο κλαμπ από το 2001

ΗΠΑ: Συνελήφθη 37χρονος που δεν είχε επιστρέψει ταινία στο βίντεο κλαμπ από το 2001 Facebook Twitter
4


Ένας άνδρας συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε την κόρη του από το σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα, επειδή είχε ξεχάσει να επιστρέψει στο βίντεο κλάμπ μια ταινία σε VHS που είχε νοικιάσει το 2001.

Ο 37χρονος James Meyers, δημοσίευσε video στο κανάλι του στο  YouTube, στο οποίο περιγράφει την στιγμή που τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για ένα σπασμένο πίσω φανάρι. Όμως στη συνέχεια τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί το 2002, επειδή δεν είχε επιστρέψει την ταινία Freddy Got Fingered στο κατάστημα από το οποίο την είχε ενοικιάσει στο Kannapolis. Ο Meyers είπε ότι αρχικά σκέφτηκε πως ο αξιωματικός αστειευόταν.

ΗΠΑ: Συνελήφθη 37χρονος που δεν είχε επιστρέψει ταινία στο βίντεο κλαμπ από το 2001 Facebook Twitter

Του επετράπη να πάει την κόρη του στο σπίτι και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Το κατάστημα ενοικίασης έχει κλείσει από τότε, αλλά στον Meyers δόθηκε ημερομηνία για τη δίκη του, η 27η Απριλίου. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο μέχρι και 200 δολάρια, αν καταδικαστεί.

ΗΠΑ: Συνελήφθη 37χρονος που δεν είχε επιστρέψει ταινία στο βίντεο κλαμπ από το 2001 Facebook Twitter

Μάλιστα, το νέο μαθεύτηκε και ευρύτερα και ο Tom Green, ο οποίος πρωταγωνίστησε και έγραψε το Freddy Got Fingered, είπε ότι θα βοηθήσει Meyers οικονομικά, σε περίπτωση που του επιβληθεί το πρόστιμο.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ελα Παναγια μου ! Συλληψη για μια ξεχασμενη κασσετα !Αν και για να νοικιαζει καποιος τετοια "αριστουργηματα της εβδομης τεχνης" ολο και καποιο προβλημα θα εχει ! Οπως,ας πουμε,να ειναι "ξεχασιαρης".Να μην υπαρχει ,δηλαδη,"ισχυρη μνημη" στο μυαλο του.Η να υπαρχει μεν,αλλα να μην μπορει να βρει που να ...."παρκαρει" για να λειτουργησει !