Ιερώνυμος: Ο Μανώλης Γλέζος μου ζήτησε να αναλάβω την κηδεία του

Ιερώνυμος: Ο Μανώλης Γλέζος μου ζήτησε να αναλάβω την κηδεία του Facebook Twitter
SOOC
0

Ο Μανώλης Γλέζος μού ζήτησε να αναλάβω την κηδεία του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής μας, ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Ναύπακτο.

Όπως τόνισε, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, όχι μόνο του αποκάλυψε ότι θέλει να κηδευτεί και να ταφεί χριστιανικά αλλά του ζήτησε να φροντίσει ο ίδιος ώστε να μην συμβεί κάτι διαφορετικό. 

«Γράψτε τα για να μην παρεξηγηθούμε. Όταν πεθάνω θα αναλάβετε εσείς υπεύθυνα, και θα κάνετε εκκλησιαστική κηδεία. Δεν θα αφήσετε άλλους ανθρώπους να αναμιχθούν σε αυτό το θέμα», φέρεται να είπε (στο 0.55 του video) σύμφωνα με το orthodoxia.info στον Αρχιεπίσκοπο, σημειώνοντας επίσης ότι αγαπά και σέβεται τη θρησκεία των πατέρων.

Μάλιστα σύμφωνα με το σάιτ, ο κ. Ιερώνυμος σοκαρίστηκε από το αίτημα του κ. Γλέζου και χαρακτήρισε την συνάντηση «αποκαλυπτική».

Με αφορμή αυτή την εξομολόγηση του κ. Γλέζου ο αρχιεπίσκοπος προχώρησε στο ζήτημα της διδασκαλίας των Θρησκευτικών, μιλώντας για αλλαγή του συντάγματος ¨αν κάποια στιγμή θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα". "Δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να τα μετακινούμε όπως ο καθένας θέλει", σημείωσε επίσης στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση, παρότι η συνάντηση του με τον κ. Φίλη ήταν, όπως αναφέρθηκε, σε καλό κλίμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM