Στη δικαιοσύνη η μητέρα του βρέφους που έπεσε από τον 5ο όροφο

Στη δικαιοσύνη η μητέρα του βρέφους που έπεσε από τον 5ο όροφο Facebook Twitter
0

 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 35χρονης μητέρας που φέρεται να έριξε το 5 ημερών βρέφος της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Πατησιά.

Ήταν 2.20 ξημερώματα Τετάρτης όταν, στα Πατήσια, ένα βρέφος μόλις 5 ημερών, έπεφτε στον ακάλυπτο από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου.

 

Η μητέρα του βρέφους, αρχικά υποστήριξε στην αστυνομία πως το βράδυ σηκώθηκε για να πάει στο μπάνιο και είδε ότι το νεογέννητο αγοράκι βρισκόταν στην κούνια, ενώ όταν επέστρεψε από το μπάνιο το βρέφος έλειπε και η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν ανοιχτή.

Αμέσως, όπως είπε, ξύπνησε τον σύζυγό της και ενημέρωσαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και εντόπισε το βρέφος νεκρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της οδού Ζαχαρία Παπαντωνίου.

Σημειώνεται επίσης ότι στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης με την αστυνομία να εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM