Και οι γιοί του Ντόναλντ Τραμπ στο στόχαστρο για το κυνήγι εξωτικών ζώων

Και οι γιοί του Ντόναλντ Τραμπ στο στόχαστρο για το κυνήγι εξωτικών ζώων Facebook Twitter
4

Η υπόθεση του Αμερικανού οδοντιάτρου που σκότωσε το εμβληματικό λιοντάρι της Ζιμπάμπουε Cecil (230 χιλιάδες υπογραφές έχουν μαζευτεί εδώ   για την απονομή δικαιοσύνης) ξαναφέρνει στην επιφάνεια μέσω των social media και μερικούς διάσημους που επιδίδονται στο ¨σπορ" της δολοφονίας εξωτικών θηραμάτων.

 

Και οι γιοί του Ντόναλντ Τραμπ στο στόχαστρο για το κυνήγι εξωτικών ζώων Facebook Twitter

Στο Twitter κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των γιών του προεδρικού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, Donald Trump Jr. και  Eric Trump, που ποζάρουν υπερήφανα μπροστά στα θύματα τους από αντιλόπες και τίγρεις μέχρι κροκόδειλους και ελέφαντες.

Τα αγόρια του Trump συνηθίζουν  το κυνήγι στη Ζιμπάμπουε, στην ίδια χώρα όπου σκοτώθηκε ο Cecil. Μόλις οι φωτογραφίες ανέβηκαν στους λογαριασμούς ο Donald Trump Jr. έγραψε (και στη συνέχεια διέγραψε) ότι : "Δεν είναι μια κίνηση δημοσίων σχέσεων, δεν έδωσα εγώ τις φωτογραφίες και δεν ντρέπομαι για αυτές. Είναι ένα παιχνίδι  HUNT & EAT".

Στη συνέχεια επέστρεψε λιγότερο απότομος για να πει ότι δεν θα κάνει αυτό που κάνουν πολλοί, να αρχίσει να απολογείται επειδή είναι κυνηγός. "Οχι. Είμαι αυτό που είμαι. Έκανα αυτά τα πράγματα και δεν έχω μετανιώσει.

 

Και οι γιοί του Ντόναλντ Τραμπ στο στόχαστρο για το κυνήγι εξωτικών ζώων Facebook Twitter

Ο Ντόναλντ μαζί με τον αδελφό του έχουν τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στις επιχειρήσεις του μεγιστάνα πατέρα τους. Ο JR έδωσε επίσης συνέντευξη για το θέμα στο Forbes εξηγώντας ότι με τον αδελφό του είχαν μάθει να κυνηγούν από την ηλικία των 12 από τον παππού τους στην Τσεχοσλοβακία. "Πραγματικά δεν καταλαβαίνει γιατί ο Eric και εγώ κυνηγάμε. Ωστόσο, είναι ανοιχτό μυαλό και πάντα μας άφηνε να πηγαίνουμε για κυνήγι ", είπε για τη στάση του πατέρα του.

Μάλιστα υποστήριξε ότι το κυνήγι βοηθά κάποιο τρόπο  τους ανθρώπους να γίνουν οικολόγοι.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM