Συνελήφθη η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ που έκανε καταγγελίες για την υπόθεση της Άννυ

Συνελήφθη η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ που έκανε καταγγελίες για την υπόθεση της Άννυ Facebook Twitter
4

Η γυναίκα, που δήλωσε ότι εργάζεται ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και μίλησε το πρωί σε τηλεοπτικά κανάλια για την υπόθεση της Άννυ, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας καθώς και ιδιότητα και για το λόγο αυτό εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλεμμένο.

Νωρίτερα, η Εισαγγελία είχε διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για όσα κατήγγειλε ψευδώς.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που παρουσιάστηκε ως Μαρία Καλογεροπούλου, δήλωσε σε εκπομπές του Mega και του ANT1 ότι είχε ζητήσει επανειλημμένα από τον εισαγγελέα να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της, αναφέροντας ότι η ίδια, ως ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ, παρακολουθούσε το ζευγάρι 4 χρόνια.

Με ανακοίνωσή του, ο ΟΚΑΝΑ διέψευσε κατηγορηματικά τις παραπάνω καταγγελίες της γυναίκας. Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ, εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, ενώ από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του Οργανισμού δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας, ούτε η μητέρα της Άννυ.

Η Εισαγγελία Αθηνών παρενέβη διέψευσε επίσης την ύπαρξη τέτοιου είδους καταγγελιών από τον ΟΚΑΝΑ προς τον αρμόδιο εισαγγελέα που να αφορούν την Άννυ, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο Σκανδαλάκης -όπως επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM