Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χ.Α.

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χ.Α. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Διεκόπη για τις 7 Μαίου η δίκη της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το πρωί στην ειδικά διαμορφωμένη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. Η δίκη διακόπηκε επείδή ένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε συνήγορο.

Συνολικά, οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή είναι 69, σήμερα πάντως απουσίαζε η ηγετική ομάδα της οργάνωσης ενώ στο εδώλιο κάθισαν  σήμερα 44 κατηγορούμενοι, από τους συνολικά 69, μεταξύ αυτών ο Γ. Ρουπακιάς, ο Ματθαιόπουλος, ο Μπούκουρας και Χ. Αλεξόπουλος.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και μια ανήλικη η οποία θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων, ενώ πριν λίγες ημέρες απεβίωσε ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Ιωάννης Μπολέτης.


Στον χώρο διεξαγωγής της δίκης έφτασε νωρίς το πρωί, χωρίς να κάνει δηλώσεις, η οικογένεια αλλά και φίλοι του Παύλου Φύσσα. Ο πατέρας του δολοφονημένου μουσικού είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει στην πολύκροτη δίκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM