Έφτασε στον Κορυδαλλό η οικογένεια του Παύλου Φύσσα

Έφτασε στον Κορυδαλλό η οικογένεια του Παύλου Φύσσα Facebook Twitter
Η Μάγδα Φύσσα μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, προσέρχεται στις γυναικείες φυλακές όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη της ηγεσίας, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στον Κορυδαλλό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Έφτασε λίγο πριν τις 8 στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου σήμερα ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα. Ο δικηγόρος της οικογένειας άφησε αιχμές για τον χώρο που επελέγη να γίνει η δίκη ενώ ανέφερε ότι η οικογένεια του δολοφονημένου μουσικού, ζητά «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν».

Έφτασε στον Κορυδαλλό η οικογένεια του Παύλου Φύσσα Facebook Twitter



Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του Π. Φύσσα

“Ξεκινάει η δίκη μετά από 19 μήνες, ελπίζουμε να προχωρήσει, αν και θα υπάρξουν εμπόδια, δικονομικά τα οποία δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς, θα υπάρξουν εμπόδια παραστάσεων, τα οποία πάλι δεν μπορεί να τα εμποδίσει κανείς, εκείνο το οποίο σας λέμε είναι ότι επιθυμία μας και προσπάθειά μας είναι να γίνει.
Ενώ υπήρξαν άλλοι χώροι, ήρθαμε εδώ όπου ο χώρος είναι ακατάλληλος. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τη δημοσιότητα της δίκης. Δεν μπορεί να υπάρχουν 50 καθίσματα ακροατηρίου, δεν είναι δυνατό, ενώ υπάρχουν 70 κατηγορούμενοι.
Διακοπή της δίκης είναι στα αναμενόμενα.
Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμένει τη δικαίωση της και την αλήθεια. Η εντολή που έχουμε είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποιοι ευθύνονται να πληρώσουν.”

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι τον βρηκε τον κοσμο,ετσι στα καλα καθουμενα,εν καιρω ειρηνης εχασαν τον παιδι τους,τον ανθρωπο τους! Ατυχησε να πεσει πανω σε εναν πορωμενο,φανατισμενο βλακα. Που σιγουρα ειναι και αμετανοητος. Να πληρωσει και αυτος αλλα και οι καθοδηγητες του.