Υπόθεση Ξηρού: Προφυλακιστέοι η Αγγελική και ο «Ιάσονας»

Υπόθεση Ξηρού: Προφυλακιστέοι η Αγγελική και ο «Ιάσονας» Facebook Twitter
Αστυνομικά οχήματα εξέρχονται από το Εφετείο, Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015. Ενώπιον του ανακριτή αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας απολογήθηκε η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου που της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος» που φέρονται να σχεδίαζαν από κοινού μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και ένας 39χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ως συνεργός του Ξηρού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Η 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου και ο 39χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, που φέρεται να είχε την κωδική ονομασία «Ιάσονας», κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στον εφέτη ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολογίες και των δύο ήταν τυπικές και αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις του εφέτη ανακριτή.

Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης. Στην 22χρονη αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος», που πιστεύεται ότι σχεδίαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός μαζί με μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, με στόχο την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM