Η εισαγγελία αφήνει αιχμές για την αστυνομία, για την υπόθεση του παιδόφιλου

Η εισαγγελία αφήνει αιχμές για την αστυνομία, για την υπόθεση του παιδόφιλου Facebook Twitter
1

Απόλυτα δικαιολογημένο κρίνει η εισαγγελία το θόρυβο που ξέσπασε για τον 40χρονο παιδόφιλο και το γεγονός ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος για καιρό παρότι υπήρχε έρευνα εις βάρος του.

Η εισαγγελία σε δελτίο Τύπου για την υπόθεση αναφέρει ότι στις 25 Αυγούστου πέρυσι υποβλήθηκε δικογραφία ενώπιόν της για άγνωστο δράστη για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης. Την ίδια κιόλας ημέρα δόθηκε παραγγελία στην Αστυνομία για έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης.

Στις 23 Σεπτεμβρίου ζητήθηκε άδεια για να ελεγχθεί η ιντερνετική δραστηριότητα του δράστη η οποία κατά την εισαγγελία δόθηκε αυθημερόν. Όταν η δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία το Δεκέμβριο, δεν είχε όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κάποια επισήμανση ότι πρόκειται για κατεπείγον φάκελο.

Έτσι η δικογραφία δεν χρεώθηκε σε εισαγγελέα και έμεινε στο σωρό μαζί με τις υπόλοιπες.

Η εισαγγελία σημειώνει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις η δικογραφία μεταβιβάζεται χέρι με χέρι στον εισαγγελέα και όχι με το ταχυδρομείο, όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, δεν τους υποστηρίζω αλλά, για τις συλλήψεις των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, η δικαιοσύνη κινήθηκε αστραπιαία, ενώ για αυτή την υπόθεση και τόσες άλλες... ακόμη πάνε στον αρμόδιο εισαγγελέα.