O θείος του αγνοούμενου Βαγγέλη υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του για την Ακρίτα παρεξηγήθηκαν

O θείος του αγνοούμενου Βαγγέλη υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του για την Ακρίτα παρεξηγήθηκαν Facebook Twitter
2

Με μία επιστολή που δημοσιεύει το protothema.gr ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο ποινικολόγος Γιάννης Γιακουμάκης ξεκαθαρίζει την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις χθεσινές του δηλώσεις και δίνει εκ νέου εξηγήσεις αναφορικά με την επιστολή της Έλενας Ακρίτας στον Γιάννη Πανούση.

Η νέα του τοποθέτηση μετά την "κόντρα" του με την Έλενα Ακρίτα που άναψε χθες φωτιές στα social media αναφέρει πως για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση πρέπει να αποσαφηνιστεί πως τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση επισκέφτηκε ο κ. Γιώργος Βιδιαδάκης και όχι ο ίδιος. Στην συνέχεια ξεκαθαρίζει πως οι απόψεις που εκφράζει είναι προσωπικές και όχι της οικογένειας του φοιτητή για την οποία όπως χαρακτηριστικά λέει δεν λειτουργεί ως πληρεξούσιος.

 

"Στο θέμα με την κ. Έλενα Ακρίτα προφανώς επίσης έχουν παρεξηγηθεί οι δηλώσεις και προθέσεις μου καθότι πρώτον δεν εκπροσωπούν την οικογένεια και δεύτερον και εγώ προσωπικά κατανοώ ότι θέλει να βοηθήσει στην υπόθεση, πράγμα το οποίο είναι εκτιμητέο και σεβαστό." καταλήγει στην επιστολή του ο κος Γιάννης Γιακουμάκης

.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ