Και οι Αφρικανοί μετανάστες προσευχήθηκαν για τον Τσίπρα

Και οι Αφρικανοί μετανάστες προσευχήθηκαν για τον Τσίπρα Facebook Twitter
Phil Ipparis / SOOC
6

Αφρικανοί μετανάστες από την Γκάνα προσευχήθηκαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για να πάρει ο Πρωθυπουργός τις σωστές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Αγορά» στη λατρευτική τελετή των μεταναστών από τη Γκάνα, στη διάλεκτο Τούι, ο κήρυκας ακούγεται να λέει: «Αυτή την εβδομάδα θα νηστέψουμε και θα προσευχηθούμε για να πάρει σωστές αποφάσεις ο Αλέξης, ο πρωθυπουργός» ενώ το ποίμνιο φωνάζει  «Αλληλούια».  Στο κρεσέντο της επίκλησης της περασμένης Κυριακής οι πιστοί φωνάζουν το όνομα του πρωθυπουργού: «Alessi, Alessi». «Ο Χριστός θα προστατεύσει την οικονομία της Ελλάδας αν ο Αλέξης προστατεύσει τους μετανάστες. Εμείς θα προσευχηθούμε για τον πρωθυπουργό και για τους υπουργούς του. Θα προσευχηθούμε για την ελληνική κυβέρνηση και τη χριστιανική Βουλή. Να είσαι ευλογημένος Αλέξη», ακούγεται η φωνή του Γιόζεφ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους  μιλούν ελληνικά και είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM