Οι κυρίες με τα μαύρα ξαναμοιράζουν χιλιάδες ευρώ στη Βαρβάκειο

Οι κυρίες με τα μαύρα ξαναμοιράζουν χιλιάδες ευρώ στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
φωτό: SOOC
9

Είναι η τρίτη φορά που ο ο πρόεδρος της Βαρβακείου ισχυρίζεται πως μια ντουζίνα πλούσιες γυναίκες εμφανίζονται και μοιράζουν χρήματα. Και φέτος όμως, κανείς δεν κατάφερε να τις φωτογραφίσει, αλλά  όπως αναφέρεται αυτό οφείλεται στους σωματοφύλακές τους.

«Δώδεκα κυρίες, κομψές, περιποιημένες, χαμογελαστές και ευγενικές», κατέφτασαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης με τρία τζιπ στη Βαρβάκειο αγορά.

Ντυμένες στα μαύρα, συνοδεύονταν από έναν ικανό αριθμό «σεκουριτάδων», μπήκαν στα καταστήματα και είπαν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους: «για τρεις ώρες πληρώνουμε όλες τις αγορές των πελατών σας».

Έτσι επιμένει να περιγράφει στο newpost ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου την τρίτη, κατά σειρά, «φιλανθρωπική επίθεση» στο συγκεκριμένο χώρο.

Και φέτος όμως κανείς δεν κατάφερε να τις φωτογραφίσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται οι κυρίες αυτές είναι διοικητικοί υπάλληλοι γνωστής πολυεθνικής που θέλουν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους. Στην σημερινή τους επίσκεψη λέγεται πως πλήρωσαν σε κάθε μαγαζί 2000-3000 ευρώ και έφυγαν όπως συνηθίζουν με τα τζιπ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Μαζευτήκατε όλοι οι άσχετοι και πετάτε τις κοτσάνες σας. Οι κυρίες είναι προφανώς είτε βαμπίρ ή φαντάσματα και γι' αυτό το λόγο δεν αποτυπώνονται σε φιλμ. Να δούμε τι έχει να πει κι ο Λιακόπουλος.
Εργοδότης των δώδεκα κυριών είναι ο Άγιος Βασίλης.Τον λες και "πολυεθνική".Οι σεκιουριταδες ήταν ανθρωπόμορφοι τάρανδοι,εκτός από γυαλιά φορούσαν και καπέλα για να κρύβουνε τα κέρατα