Από αύριο το εκπτωτικό δεκαήμερο

Από αύριο το εκπτωτικό δεκαήμερο Facebook Twitter
4

Ξεκινά αύριο το δεκαήμερο εκπτώσεων, που θα διαρκέσει έως τις 10 Νοεμβρίου ενώ την Κυριακή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν  προαιρετικά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για το εμπόριο, υποστηρίζοντας ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές είναι καταστροφικό για τον κλάδο και τους εργαζόμενους.

Όπως τονίζεται η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή  «ανακατανέμει το λιγοστό τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων, των malls και των εκπτωτικών χωριών, δημιουργεί λουκέτα και ανεργία και αναγκάζει ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων σε απλήρωτη δουλειά».

Η Ομοσπονδία διοργανώνει συγκέντρωση έξω από το εμπορικό κέντρο «Τhe Mall Athens» στις 10:30, προκειμένου να διαδηλώσει κατά της κατάργησης της Κυριακής αργίας. 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM