ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέα διαμαρτυρία σήμερα στο Πανεπιστήμιο

Νέα διαμαρτυρία σήμερα στο Πανεπιστήμιο Facebook Twitter
4

Νέο ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αντιδρώντας στα μέτρα που λαμβάνει η νέα πρυτανική αρχή για την ασφάλεια του ιδρύματος. 

Οι υπάλληλοι αντιδρούν κυρίως στην απόφαση του πρύτανη να εφαρμόσει ένα σύστημα ελέγχου για την είσοδο στους χώρους του πανεπιστημίου.

Οι υπάλληλοι διερωτώνται με ανακοίνωση τους «ποια ανάγκη υπαγόρευσε τη δαπάνη 3.400.000 ευρώ για εταιρείες σεκιούριτι για διάστημα δύο ετών, ενώ ακόμα οι απολυόμενοι φύλακες του Ιδρύματος δούλευαν κανονικά».

 «Σε ένα υποχρηματοδοτούμενο ΑΕΙ 3.400.000 ευρώ δε χρειάζονταν πουθενά αλλού; Ούτε για προσωπικό, ούτε για έρευνα, ούτε για υποδομή, ούτε για λειτουργικά έξοδα;», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από φοιτητές ενώ χθες ο πρύτανης κ. Φορτσάκης κατηγόρησε τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτειακή ανωμαλία» επειδή έσπασαν με την βουλευτική τους ιδιότητα τα μέτρα φύλαξης και μπήκαν στο Πανεπιστήμιο μαζί με φοιτητές και προσωπικό.

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM