Λαζόπουλος: "Κατασκεύασμα όπως η Χ.Α. το Ποτάμι, πιο εγκάθετοι πεθαίνεις"

Λαζόπουλος: "Κατασκεύασμα όπως η Χ.Α. το Ποτάμι, πιο εγκάθετοι πεθαίνεις" Facebook Twitter
24

Βαριές εκφράσεις επιφύλασσε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Σταύρο Θεοδωράκη σε συνέντευξη του.  Είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τον επικεφαλής του Ποταμιού:

 «Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα παράρτημα-κατασκεύασμα του συστήματος, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις. Κατ' ουσίαν, η Χρυσή Αυγή δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στο κύμα των Αγανακτισμένων, ακριβώς επειδή θέλανε να ξεμπερδεύουνε γρήγορα με την άνοδο της Αριστεράς».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Θεοδωράκης εκπροσωπεί ακριβώς αυτόν τον τύπο του εναλλακτικού κουλτουριάρη που κατά βάθος είναι πολύ απλός. Είναι αυτό το "νέο", το "trendy" και το "low profile", που ενώ έχει τόσα χρήματα πάει με σακίδιο στη δουλειά του και το νέο του υπόδημα χαράζει καινούρια τάση στην υπεραστική τάση, όπως την ονομάζω. Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν σε εναλλακτικές καταστάσεις. Δε θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός ακόμη κι απ' τον Γιωργάκη κι αυτό είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο».

Αναφορά και επίθεση γίνεται και στον Γιάννη Πρετεντέρη για τον οποίο ο Λ. Λαζόπουλος λέει: Τι να μου πει εμένα ο Πρετεντέρης; Ότι είμαι λαϊκιστής; Τιμή μου και χαρά μου και αξίωμα μου. Καλύτερα από το να γίνω εντεταλμένος του συστήματος για 5 και 10 ευρώ για να μεταφέρω έτοιμες απόψεις τη στιγμή που η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει και να πάει παραπέρα. Δεν θα το κάνω ποτέ.

Ελλάδα
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
σορι αλλα γιατι πρεπει να τον κραζουμε;δε βγαινει κανεις αλλος να τα πει κ αυτα που λεει ειναι σαν μια ανασα για μεγαλη μεριδα του κοσμακη.ας κοιταξουμε λιγο τις καμπουρες μας.οι νεοι οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι,αρρωσταινουν, απογοητευονται, αυτοκτονουν κ γερνουν πριν την ωρα τους.κ μη μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικη.τα αντικαταθλιπτικα ειναι στα υψη, τα αυτοανοσα νοσηματα επισης, παιδια δεν γεννιουνται κ ολα ειναι σφιχτα κ μετρημενα.ε ας υπαρχει κ καποιος που να τα χωνει!οσο για την χ.α. ειναι ολη η ντροπη δικη μας κ η ευθυνη που τους εκλεξαμε γιατι ξεχναμε οτι μια μεγαλη μεριδα του λαου προερχεται απο προσφυγες της μ.ασιας, του ποντου κτ.λ.
Λαζόπουλε δεν έχεις καταλάβει φαίνεται ότι αυτοί που έχουν μείνει να σε βλέπουν είναι οι κλασικοί ψηφοφόροι της ΧΑ. Αμόρφωτοι, άξεστοι, κακεντρεχείς, μονοδιάστατοι, φτηνοί και χυδαίοι. Ακριβώς τα χαρακτηριστικά της εκπομπής σου δηλαδή.
"Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν σε εναλλακτικές καταστάσεις"Είπε ο τύπος που είχε βρεθεί σε σκάφος (μεγαλοεπιχειρηματία με κοκαϊνες) ανοικτά της Μυκόνου.Πόσο πιο στερεότυπο πια;
Δεν μου καίγεται καρφί για τον Λαζόπουλο, αλλά ξέρετε πολλούς να έχουν διαφορετική γνώμη για τον Πρετεντέρη; Αλλά και για τον "trendy" και "low profile" Θεοδωράκη δεν νομίζω να διαφωνούν οι περισσότεροι.
Άπαιχτος ο Λάκης. Είπε πολλά, αλλά άφησε έξω πολλά άλλα. Ο Θεοδωράκης είναι πολύ χειρότερος απ' όσον τον περιγράφει. Καλύτερο πιόνι του συστήματος δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Και φυσικά κουβέντα εδώ για τον Θεοδωράκη. Ο Λαζόπουλος θα ακόυσει τα εξ αμάξης. Γιατί πολύ απλά, θα τολμήσει να υπερασπιστεί την αριστερά. Γι' αυτό και μόνο.
Εντυπωσιαζομαι ευχαριστα απο το οτι η μεγαλη πλειονοτητα των σχολιαστων εχει αντιληφθει το ποσο "ποιοτικου χαρακτηρα" ατομο ειναι ο κ.Λαζοπουλος.Δεν αναφερομαι στις ικανοτητες του και στην "δουλεια"του, διοτι των τωρινων "αρπα-κολλα" ,Αλ Τσαντιρ, της "κονομας", εχει προηγηθει η εξοχη σειρα "Οι δεκα μικροι Μητσοι"Εχουμε,ομως,σκεφθει κατι ;Πρωτον ,ποσα τετοια "προβεβλημενα" απο τα ΜΜΕ ατομα υπαρχουν,ειδικα στον "καλλιτεχνικο"χωρο ;Δευτερον,ποσους απο αυτους δεν τους υποπτευεται,καν,η μεγαλη πλειονοτητα του κοινου,αλλα αντιθετα τους αναγαγει σε "προτυπα" ;Πολλοι απο αυτους καποια στιγμη δραττονται της ευκαιριας και,χρησιμοποιωντας την "δημοφιλια"τους, εκλεγονται ειτε βουλευτες,ειτε "αυτοδιοικητικοι αρχοντες".Οπου,στην καλυτερη των περιπτωσεων,δεν προσφερουν απολυτως τιποτα.Στην χειροτερη.....Ποσο "βλαπτουν"αυτοι την κοινωνια,γενικοτερα ;Αν και η βασικη ευθυνη δεν ειναι,σε τελικη αναλυση, δικη τους.Ειναι των περιβοητων "πολιτικων κομματων"μας,τα οποια στο κυνηγι της ψηφου δεν ορρωδουν μπροστα σε τιποτα.Το φαινομενα φυσικα δεν ειναι ελληνικο.Ειναι διεθνες.Αρκει να σκεφθουμε καποια "ινδαλματα"οπως ο Ντεπαρντιε,ο Τραβολτα,κλπ.Αυτο,ομως,δεν το κανει λιγοτερο θλιβερο.Ουτε λιγοτερο επικινδυνο.
Βρε Λάκη, μη μιλάς για το σύστημα και τους εγκάθετούς του.Κάποιοι μπορεί να σε μπερδέψουν και να σε "τσουβαλιάσουν" και σένα με τους εγκάθετους. Βέβαια, μπορεί να έχουν και δίκιο (διακοπές με τον εργοδότη σου στη Νέα Υόρκη, τρελλά πάρτυ σε κότερα της Μυκόνου)
Του Νεοελληνα μπορεις να του παρεις τα παντα αμα εισαι καπατσος.Ενα πραγμα δεν μπορεις να του παρεις.Το να εχει καποιον να κατηγορει για οτιδηποτε κακο του συμβαινει.Αυτο του δινει και ο Λαζοπουλος.Απο μικρους μας μαθανε το τι φιλοτιμοι ειμαστε,το τι ηρωες ειμαστε,το τι ψυχη διαθετουμε,τι πηδηκουλες ειμαστε...κλπ...και οτι ολοι οι αλλοι γυρω μας θελουν να μας παρουνε και κατι...Και αν κατι στραβωσει σημαινει οτι εφταιγε ο Εφιαλτης,ο Πηλιος Γουσης,ο Σπυρος Καλογηρου,ο Αρτεμης Ματσας,ο Δημος Σταρενιος η ο Ντουσαν Μπαγεβιτς.Γιατι ρε δεν μας μαθατε οτι καπου καποτε φταιγαμε και εμεις σε κατι?
Σταθερά λαϊκιστής ο Λα-ζό, πλέον αναπαράγει ακόμα και τα πιο διαστημικά κλισέ της αριστεράς. Κλασσικά η αριστερά πάει να κάνει την μεγάλη άνοδο και οι μυστικές δυνάμεις ανεβάζουν την Χ.Α. για να την σαμποτάρουν. Αυτοκριτική καμία και ποτέ.
Βάζω στοίχημα ότι μετά παίρνει τηλέφωνο τον κάθε ένα που κατηγορεί και ζητά συγγνώμη που μίλησε έτσι ζητώντας τους να καταλάβουν ότι πρέπει κι αυτός για να βγάλει τα προς το ζην με το να το παίξει αντισυστημικός που είναι και της μοδός.
Καποιοι τρέχουν με τα σακιδια κ το παίζουν εναλλακτικοί, άλλοι φοράνε κοστούμια το παίζουν λονδρέζοι δημοσιογράφοι του bbc, ενώ στην πραγματικότητα είναι δελτίο τύπου της κυβέρνησης και άλλοι με τα εκατομμύρια φοράνε σταράκια, το παίζουν αριστεροί και σου λένε για το δίκιο του φτωχού. . Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προσωπικά τους απορρίπτω και τους 3.
Συγνωμη,αλλα παλιοτερα σχολιαζαμε αυτους που κανανε επιδειξη πλουτου(εργατης οικοδομης με χρυση καδενα και καμπριο μεσαιου κυβισμου),τωρα σχολιαζουμε οτι μπορει να εισαι εκατομμυριουχος και να κυκλοφορεις με σακιδιο και,ακουσον ακουσον,να φορας σταρακια.Ασε που μπορει να τολμησεις να πεις για το δικιο του φτωχου,πλουσιε...Ρε θα ισιωσουμε ποτε?ΤΙΠΟΤΑ δεν μας ικανοποιει.Ευτυχως που ο Steve Jobs κυκλοφορουσε ξυπολυτος.Φαντασου να φορουσε σταρακια τι θα ακουγε...
Σε όποιον αρέσει το lifestyle του πλούσιου εναλλακτικού με αριστερές ρίζες, σταράκια, μούσια instagram, i-phone κ επανάσταση ΚΑΛΑ κάνει. ΕΓΩ το απορρίπτω! Μου δίνεις αυτό το δικαίωμα;