Κλείνει η Φιλοσοφική λόγω σκουπιδιών

Κλείνει η Φιλοσοφική λόγω σκουπιδιών Facebook Twitter
7

Στη συμβολική αναστολή της λειτουργίας της Φιλοσοφικής σχολής προχωρά η Κοσμητεία του ιδρύματος σήμερα, λόγω σκουπιδιών-καθώς συνεχίζεται η μη παροχή υπηρεσιών καθαριότητας.

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, σε συνέντευξη του στο MEGA έκανε λόγο για εικόνες ντροπής με σωρούς σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες καθώς, όπως είπε, η σύμβαση για την καθαριότητα έχει λήξει και  η αρμόδια αρχή απέρριψε τον ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε.

Όπως είπε ο Πρύτανης, το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά διαδικαστικό και αγκυλώσεων του κράτους καθώς «αν εγώ πάω και πληρώσω την άλλη μέρα θα πάω φυλακή».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ράικος, πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων έκανε λόγο-αντικρούοντας τις αιτιάσεις Πελεγρίνη-για παράνομες συμβάσεις με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία καθαριότητας, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τον νόμο.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κάποτε αυτοί που ανλάμβαναν θέσεις ευθύνης είχαν τα κότσια να πάνε και κόντρα στο νόμο (αν προκειται για το κοινό καλό, εν προκειμένω την υγεία των φοιτητών). Αλλά ο κος Πρύτανης μόνο θεατρικές παραστάσεις ξέρει να δίνει. Άντε Πελεγρίνη, μάζεψε τα μανίκια, πάρε τη σκούπα και να δεις πόσοι θα σε ακολουθήσουν.
Η ανεξάρτητη ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων τον κράζει ότι δεν έκανε διαγωνισμό αλλά παράνομη απευθείας ανάθεση "(...)για παράνομες συμβάσεις με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία καθαριότητας, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τον νόμο." και ο ανεκδιήγητος Πελεγρίνης κάνει το κορόιδο!!!
Ωχ ολο λάθη το σχόλιο μου! Αφαιρέστε το ένα "ανεξάρτητης" βρε παιδιά και το τελικό σίγμα από την "αρχή". Όχι τίποτε άλλο μη με κράξουν οι σχολιαστές/διορθωτές που απορρίπτουν ένα σχόλιο λόγω ορθογραφικού!
Έχεις πάει ποτέ στη Φιλοσοφική Αθηνών; Μιλάμε για 10 τεράστιους αχανείς ορόφους. Είχαμε μαζευτεί μια εθελοντική ομάδα πριν μερικούς μήνες και κάναμε καθαρισμό κάποιων αιθουσών. Δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγματα έτσι.
Δεν το είπα κακοπροαίρετα και ούτε στη σχολή έχω πάει. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να μαζευτεί μεγάλη ομάδα αν ενημερωθεί κόσμος. Σίγουρα όμως τα ξέρεις καλύτερα αν είσαι της σχολής και ασχολείσαι