Κομμάτια αλουμινίου αφαιρέθηκαν από το σώμα της αμερικανίδας τουρίστριας

Κομμάτια αλουμινίου αφαιρέθηκαν από το σώμα της αμερικανίδας τουρίστριας Facebook Twitter
3

Κομμάτια αλουμινίου, χαρτιά και άλλα ξένα σώματα αφαίρεσαν οι γιατροί από το σώμα της 51χρονης αμερικανίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε σοβαρά από βαρελότο στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί στον Σκάι, ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το θύμα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία της αλλά δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλάκη, η γυναίκα είναι ακόμη σε καταστολή με ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα αλλά και μεγάλα τραύματα στον αριστερό γλουτό και στην αριστερή κοιλιακή χώρα.

«Αυτό που την χτύπησε ήταν τόσο ισχυρό, που τρύπησε το γλουτό της, τη μέση και θραύσματα έφτασαν να διαπεράσουν μέχρι και το παχύ έντερο. Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιους τραυματισμούς", είπε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τα πυροτεχνήματα ειναι ενα παρά πολυ όμορφο έθιμο αλλα ακομα συνεχίζουν πολλοί για να ακούσουν ενα μεγαλύτερο μπαμ να βάζουν οτι τους κατέβει μέσα στο πυροτέχνημα και φυσικά το φτιάχνουν με αμφιβόλου ποιότητας υλικά.
Τα "ΟΡΚ" που ερριξαν την "βομβα" η οποια επληξε τοσο σοβαρα την ατυχη γυναικα και λιγοτερο τους αλλους ατυχους,αλλα και τον ελληνικο τουρισμο,ειναι καλα ; Μεριμνα το κρατος ωστε οι συνθηκες κρατησης τους να ειναι αψογες ; Μηπως εχουν τιποτε ψυχολογικα προβληματα λογω κλειστοφοβιας,μηπως δεν τους αρεσει το φαγητο,μηπως δεν εχουν στην διαθεση τους την σωστη μαρκα τσιγαρα ; Οχι τιποτε αλλο αλλα να μην ακουσουμε συντομα και τους συνηγορους τους να μας λενε οτι "παραβιασθηκαν τα ανθρωπινα δικαιωματα" των πελατων τους !