Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με ΜΕRS

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με ΜΕRS Facebook Twitter
0
Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με ΜΕRS Facebook Twitter

Άφαντός εξακολουθεί να παραμένει παρά την εκστρατεία εντοπισμού του, ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον 69χρονο άνδρα που νοσηλεύεται ως φορέας του κορονοϊού.

Ο φορέας, που ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στη Σαουδική Αραβία, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους γιατρούς που του χορηγούν φάρμακα για να περιορίσουν τα συμπτώματα.

Ο συγκεκριμένος τύπος κορονοϊού (MERS) είναι καινούργιας μορφής ιός και δεν υπάρχουν φάρμακα για να αντιμετωπιστεί ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται ο ασθενής να δεχθεί πειραματική θεραπεία.


Η σύζυγός του και όσοι ταξίδεψαν με τον 69χρονο ασθενή και ήταν σε κοντινές θέσεις με τη δική του στην ίδια πτήση βρίσκονται σε καραντίνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM