O Δήμος Αθηναίων δώρισε 3.850 πασχαλινά πακέτα

O Δήμος Αθηναίων δώρισε 3.850 πασχαλινά πακέτα Facebook Twitter
0

Ο δήμος Αθηναίων διένειμε συνολικά αυτές τις ημέρες 3.850 πασχαλινά πακέτα σε πολίτες που έχουν ανάγκη, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών στο σταθμό Λαρίσης.

Τα εορταστικά πακέτα, περιείχαν κρέας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, τρόφιμα, τσουρέκια, καθώς και τα απαραίτητα παραδοσιακά είδη για το πασχαλινό τραπέζι.

«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων στηρίζει 4.000 οικογένειες, περίπου 14.000 ανθρώπους σε όλη την πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή ιδιωτών και φορέων αποτελεί τεράστιο δείγμα εμπιστοσύνης για τη δουλειά που γίνεται αλλά και μεγάλη ευθύνη για το μέλλον».

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η επιτυχία της μεγάλης αυτής και εξαιρετικά σύνθετης δράσης, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι μόνο η μαζικότητά της αλλά κυρίως ότι διεξήχθη σε όρους απόλυτου σεβασμού στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την κρίση». Περνάμε οριστικά από τη φιλανθρωπία στην οργανωμένη αλληλεγγύη, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Τα πακέτα ήταν προσφορά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Η Δύναμη της Προσφοράς», με τη στήριξη των εταιρειών Sca Hygiene Products, Πλαστικά Ελλάδος, Μαρινόπουλος Α.Ε. και Καραμολέγκος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM