Τι λέει ο Κοντομηνάς για το ένταλμα σύλληψης

Τι λέει ο Κοντομηνάς για το ένταλμα σύλληψης Facebook Twitter
3

Στους 25 φτάνουν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των παράτυπων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ έχουν εκδοθεί 7 εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με τον Σκάι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των ατόμων για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Κύκλοι του προέδρου του Alpha αναφέρουν, για τις πληροφορίες περί εντάλματος και κατηγοριών εναντίον του:

«Ο πρόεδρος του Alpha δεν είχε ενημερωθεί για την υπόθεση. Δεν έχει λόγο να ανησυχεί και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Tο δάνειο έχει ληφθεί σύμφωνα με την τραπεζική πρακτική και νομιμότητα και δεν υπάρχει παρανομία. Το δάνειο εξυπηρετείται και οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί είναι προσωπικές και υπερβαίνουν το ύψος του δανείου. Μόλις λάβει γνώση του κατηγορητηρίου θα υπάρξει κανονική ανακοίνωση».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ε όχι και τον Κοντομηνά!Τόσο αγώνα δίνει αυτός και το κανάλι του (Άλφα) κατά της "χούντας των μνημονίων", του Ευρω, κλπ κλπ!Τι θα γίνει τώρα ο Λάκης?Ο τσολιάς?Ο Σροιτερ?Τς, τς, τς...ΔΡΑΧΜΗ, η σωτηρία όλων αυτών των λαμόγιων. Εξανεμίζονται τα χρέη τους και με τα λεφτά που έχουν καβατζωμένα στο εξωτερικό αγοράζουν όλη την Ελλάδα για ενα κομμάτι ψωμί. Κοντομηνάς, Κουρής, Μ. Τεγόπουλου, Φίλιππος Βρυώνης, Δελατολας..Τουλάχιστον η Γιάννα Αγγελοπούλου πήρε καινούργιο και μεγαλύτερο γιοτ ώστε να κάνει ο Λάκης τις βουτιές του με άνεση και το επομενο καλοκαίρι.