Θρίαμβος Λυμπερόπουλου στους ταξιτζήδες

Θρίαμβος Λυμπερόπουλου στους ταξιτζήδες Facebook Twitter
13

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής παραμένει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε ο συνδυασμός του που πρόσκειται στη Ν.Δ. στις εκλογές του Συνδέσμου.  

Ο συνδυασμός Λυμπερόπουλου έλαβε το 45,5% των 4.321 μελών που ψήφισαν και ανέδειξε 10 μέλη στα 21 του διοικητικού συμβουλίου. Δεύτερος ήρθε ο συνδυασμός που πρόσκειται στο ΚΚΕ με ποσοστό 16,54 % και 3 έδρες και τρίτος ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής με ποσοστό 13,75% και 3 έδρες. Την τέταρτη θέση έλαβε ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ με 12,44% και 3 έδρες, ακολουθεί ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ με 7,06% και 1 έδρα και την τελευταία θέση πήραν οι Ανεξάρτητοι με ποσοστό 4,18% και 1 έδρα.

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Ε καλα... οι ταξιτζιδες φημηζονται για τις διανοητικες τους ικανοτητες... Πλησιαζει και καλοκαιρακι.. Αντε να κλεισουμε κανενα λιμανι η το κεντρο να γουσταρουμε.
Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, αυτό το 13% της Χ.Α. μάλλον ως αποτυχία το βλέπω και όχι ως επιτυχία με δεδομένο το κλίμα που επιχειρήθηκε να καλλιεργηθεί όλο αυτό τον καιρό (με την εξαγγελία του μανιφέστου της παράταξης τους στα ταξί κ.λ.π.), περίμενα ότι θα ήταν πρώτη δύναμη και όχι τρίτη. Άρα αφού στο υποτιθέμενο "προπύργιο" τους παίρνουν μόνο 13%, θέλω να πιστεύω ότι στην υπόλοιπη κοινωνία το ποσοστό τους είναι πολύ χαμηλότερο.
Από ό,τι φαίνεται σιγά σιγά το παραμυθάκι πως οι συνδικαλιστές και οι Δ/Υ πήγανε στο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να καταρρέει επιτέλους...επιτέλους να φανεί ποιοι πραγματικά ορίζουν τα πράγματα και συνδικαλίζονται και ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν με τη ψήφο τους και κουράστηκαν με το θεατριλίκι!
Η κατάρρευση αυτού του μύθου, ότι δλδ το παλιό κακό πασοκ και γενικά οι επάρατοι αρχισυνδικαλισταράδες μετακόμισαν ομαδικά στο ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο "επιστημονικά" πλασαρίστηκε από συγκεκριμένους κύκλους των διαμορφωτών της κοινής γνώμης όλο αυτό τον καιρό, φάνηκε ακόμα καλύτερα στις εκλογές της ΓΣΕΕ πριν λίγο καιρό (η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μόλις τέταρτη).
Όλα τα υψωμένα φρύδια εδώ μέσα έφριξαν. Είναι αξιοπρόσεκτο πόσο τους ενοχλούν οι δημοκρατικές διαδικασίες που το αποτέλεσμα τους δεν τους ταιριάζει αισθητικά. Το απολαμβάνω!!!
Δεν τους αγαπουν καθολου, ειναι γνωστο αυτο. γι'αυτο θεωρουν υποχρεωση τους οταν τους παραλαβουν, πχ απο το αεροδρομιο, να τους χρεωσουν διπλα και τριδιπλα, ετσι, "για να μαθουν οι ξεφτιλες"!