Νεκρός βρέθηκε ο 49χρονος επικεφαλής των μικροομολογιούχων

Νεκρός βρέθηκε ο 49χρονος επικεφαλής των μικροομολογιούχων Facebook Twitter
6

Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε ο «ηγέτης» των κινητοποιήσεων των μικροομολογιούχων Γιάννης Ντόκος. Ο 49χρονος Ντόκος που έμενε μόνος του στο Παγκράτι, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα συγγενών του ενώ και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Ευμένους, είχε να τον δει μέρες. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που το απόγευμα της Τετάρτης έσπασε την κλειδαριά της πόρτας του και τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ από τη νεκροψία δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου.

Ο Ντόκος ήταν ο επικεφαλής των κινητοποιήσεων των μικροομολογιούχων στα επεισόδια κατά του πρωθυπουργού και τον Ε. Βενιζέλου, για τη δικαίωση τους, μετά το κούρεμα στα ομόλογά τους.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πάρα πολύ στενόχωρο, συλλυπητήρια στους οικείους του. Αυτοί οι άνθρωποι δώσανε και δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Και για το σχόλιο κάποιου σχετικά με τα σάβανα και τις τσέπες, τον περιμένω να μας ενημερώσει ποια μέρα και ώρα και σε ποιό σημείο θα μας μοιράσει τα δικά του χρήματά, μιας και δεν τα λογαριάζει τόσο πολύ. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, όπως οι κακοποιοί ληστεύουν το σπίτι μας, το μαγαζί μας. Αλλά δεν υπάρχει καμία αστυνομία και καμία δικαιοσύνη να τους αποζημιώσει, έστω ΗΘΙΚΑ.