Άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο - Δολοφονήθηκε 20χρονος έξω από μπαρ του Λαγανά

Άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο - Δολοφονήθηκε 20χρονος έξω από μπαρ του Λαγανά Facebook Twitter
0

Συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η άγρια δολοφονία ενός 20χρονου τουρίστα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Λαγανά μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα 20χρονο Αμερικανό (σ.σ. κατ' άλλες πληροφορίες πρόκειται για 23χρονο) που είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές και διασκέδαζε με την παρέα του, όταν δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στην μπάρα του καταστήματος.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά sites imerazante.gr και ermisnews.gr, ο άτυχος νεαρός δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η συμπλοκή συνεχίστηκε και έξω από το μπαρ όπου το θύμα φέρεται να μαχαιρώθηκε πολλές φορές, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο έκαναν 7 προσαγωγές ατόμων που κρίθηκαν ύποπτοι.

Μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκεται και ένας 33χρονος Σέρβος που προσέφερε «υπηρεσίες ασφάλειας» στον νυχτερινό χώρο διασκέδασης.

Η σορός του θύματος μεταφέρεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM