Ανακοίνωση από την οικογένεια της φοιτήτριας που έπεσε θύμα του 52χρονου στη Δάφνη

Ανακοίνωση από την οικογένεια της φοιτήτριας που έπεσε θύμα του 52χρονου στη Δάφνη Facebook Twitter
1

Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος, καθώς ομόφωνα αποφάσισαν πριν από λίγο την προφυλάκισή του ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Ο 52χρονος κατηγορείται για τον βιασμό και τα βασανιστήρια σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας, σ' ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης. Απολογήθηκε συγκεκριμένα για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο ίδιος φέρεται να εμφανίζεται αμετανόητος και να επιμένει πως είχε τη συγκατάθεσή της φοιτήτριας, την οποία είχε όμηρο και κακοποιούσε για ένα 24ωρο. 

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της φοιτήτριας-θύματος, Κακολιάς Νικόλαος και Ρίζου Δήμητρα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση εκ μέρους της οικογενείας:

«Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την συμπαράσταση, προτεραιότητά τους όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλούν για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Χθες, με διάταξη της Εισαγγελίας, επιτράπηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε «αν υπάρχουν ομοειδή αδικήματα του δράστη, να αποκαλυφθούν».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας την δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η πορεία του εντός της φυλακής είναι προδιαγεγραμμένη όπως και όλων των ομοίων του, οι συγκρατούμενοι του θα του δείξουν το "νόμο της στενής" όπως γίνεται συνήθως..Αυτό που ερωτάται είναι τι γίνεται με την (τριμελή;) επιτροπή του ΙΚΑ που χορηγεί τόσα χρόνια το επίδομα αναπηρίας από τον κρατικό κορβανά. Έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δ.Σ. του ΙΚΑ; πόσους τέτοιους λεφτάδες επιδοτεί ο φορολογούμενος πολίτης; Ο Καραμανλής βγαίνει και κριτικάρει το διαιτητή Τ.Κυπέλλου, με το θέμα της διοίκησης των ταμείων θα ασχοληθεί ποτέ;