ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μητέρα Στέλλας για τον παιδοκτόνο : Ήξερε τι έκανε - Δεν είναι ψυχικά άρρωστος

Μητέρα Στέλλας για τον παιδοκτόνο : Ήξερε τι έκανε - Δεν είναι ψυχικά άρρωστος Facebook Twitter
2

Ο δολοφόνος αστυνομικός, δράστης της στυγερής δολοφονίας της Στέλλας, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε. Αυτή θα είναι η θέση της μητέρας και συζύγου η οποία έδωσε εντολή για παράσταση πολιτικής αγωγής στον δικηγόρο της.

Η Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και σχεδίασε μεθοδικά το έγκλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος θα χρησιμοποιήσει το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ως βασική υπερασπιστική γραμμή του ενώπιον ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα » δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος της μητέρας.

 
Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Διαβάζοντας για το θέμα από διάφορες ιστοσελίδες, διαφαίνεται αμυδρά μία "έκπληξη" για το γεγονός ότι η μητέρα της Στέλλας είναι πολιτική αγωγή. Έχουν πάψει πλέον να με παραξενεύουν κάτι τέτοια στην Ελλάδα της συγκάλυψης, αλλά όλοι εσείς (δεν εννοώ την Lifo, απλά εδώ μπορώ να σχολιάσω) που εκπλήσσεσθε, μάθετε ότι καμία σώφρων μητέρα δεν θα έπραττε διαφορετικά, ακόμη και στην Ελλάδα.