Ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας ζητά εξέταση από ψυχίατρο - Τι λέει η μητέρα του παιδιού για τη δολοφονία

Ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας ζητά εξέταση από ψυχίατρο - Τι λέει η μητέρα του παιδιού για τη δολοφονία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την δολοφονία της 6χρονης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αυτός ο ισχυρισμός του συνταξιούχου αστυνομικού αναμένεται να διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς είναι πιθανό να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν το παιδί αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

«Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε...» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης υποστηρίζει ότι «ο θάνατος της μικρής Στέλλας ήταν ασφυκτικός. Ο πατέρας της, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα αλλά δεν φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε κάποια βία».

Όπως αναφέρει με τη σειρά του το «Πρώτο Θέμα», η μητέρα της άτυχης Στέλλας υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη δολοφονία της κόρης της. «Είναι ασύλληπτο αυτό που μου συμβαίνει. Δεν γνώριζα τίποτα» φέρεται να ήταν η σύντομη δήλωσή της.

Η υπόθεση αναμένεται να εξιχνιαστεί με τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναμένεται να εισαχθεί στη δικογραφία πριν την απολογία του κατηγορούμενου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ