Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Μοσχάτο: Για γυναίκα το έγκλημα - Τι ισχυρίζεται ο παραολυμπιονίκης

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Μοσχάτο: Για γυναίκα το έγκλημα - Τι ισχυρίζεται ο παραολυμπιονίκης Facebook Twitter
2

Νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δολοφονία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Μια γυναίκα ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιτία της ανθρωποκτονίας 47χρονου από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Βασίλη Τσαγκάρη που διαπράχθηκε χθες στις 23:00 στο πρακτορείο, το οποίο διατηρεί ο δράστης στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο παραολυμπιονίκης είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του κρατώντας ένα όπλο για να του ζητήσει το λόγο για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα πάντα με την ομολογία του παραολυμπιονίκη, σε κάποια στιγμή αυτός προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει.

Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει αλλά λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε.

Ο παραολυμπιονίκης, αμέσως μετά το περιστατικό, εγκατέλειψε τη σορό του θύματος, κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Δεν το πιστεύω έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το Βασίλη. Δεν το χωράει ο νους μου ότι σκότωσε έναν άνθρωπο» δήλωσε στο «Protothema.gr» ο προπονητής του παραολυμπιονίκη.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
O Sir Arthur Connan Doyle,,στην πρωτη ιστορια του Sherlock Holmes(The hound of the Baskervills), εθεσε μια ,ακομη,βασικη αρχη της εγκληματολογιας.Μετα την πρωτη,και βασικοτερη,ητοι το "Qvi bono" η "Cui bono"( Ποιος ωφελειται ;),την οποια εθεσε εκατονταδες αιωνες πριν ο Ρωμαιος υπατος Lucius Cassius Longinus Ravilla.Εγραψε ,λοιπον,ο Sir Arthur,το εξης :"If you eliminate the impossible,whatever remains,however improbable,must be the answer".Ο αποκλεισμος,δηλαδη,αυτων που ειναι αδυνατον να εχουν συμβει,μας διδει την απαντηση,οσο απιθανη και αν φαινεται αυτη.Στην ιστορια αυτη υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια ειναι αδυνατον να εχουν συμβει.Το αυμπερασμα στο οποιο οδηγουμεθα φαινεται να ειναι απιθανο.Οχι αδυνατο,ομως.
Ο προπονητής για ποιο λόγο πέφτει από τα σύννεφα;Όταν υπάρχει ένα όπλο στην μέση, όλα μπορούν να συμβούν. Έπρεπε να καθίσει ο αθλητής να τον σκοτώσει ο άλλος; Στο κάτω κάτω, όταν ένα ζευγάρι είναι σε διάσταση, σημαίνει ότι έχει χωρίσει χωρίς να έχει πάρει (ακόμα) διαζύγιο. Το θύμα τι ακριβώς ζητούσε και ξεκίνησε να κάνει επίσκεψη κουβαλώντας όπλο;