Συνελήφθη 26χρονος που ανέβαζε γυμνές φωτό ανήλικης στο Facebook

Συνελήφθη 26χρονος που ανέβαζε γυμνές φωτό ανήλικης στο Facebook Facebook Twitter
0

Συνελήφθη χθες στη Δράμα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 26χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, 45χρονη κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστοι χρήστες του «facebook», επικοινώνησαν με την 15χρονη κόρη της και της πρότειναν φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό.

Όπως προέκυψε, ήταν ο 26χρονος που τηλεφώνησε στη 15χρονη, συστηνόμενος ως επαγγελματίας φωτογράφος και με το πρόσχημα υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου, της ζήτησε την αποστολή, μέσω mail, φωτογραφιών της με μαγιό.

Στη συνέχεια, απειλούσε την ανήλικη ότι θα δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες, εφόσον δεν ενδώσει σε άσεμνες πράξεις, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους με κάμερα, μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, η ανήλικη ενημερώθηκε για την ύπαρξη ψεύτικου προφίλ με το δικό της όνομα, στο οποίο είχαν αναρτηθεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκανε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Δράμας, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο ανήλικων κοριτσιών απεικονιζόμενα ημίγυμνα ή γυμνά σε άσεμνες στάσεις, όπως και οι επίμαχες φωτογραφίες της 15χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ